Hankkija pressrelease

Hankkija aloittaa Norcar pienkuormainten myynnin Suomessa!

Hankkija ja Norcar Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Hankkija aloittaa Norcar pienkuormainten myynnin Suomessa maaliskuun alusta alkaen. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Norcar-pienkuormaimen asemaa kotimaan markkinoilla. Norcar pienkuormaimet valmistetaan yhtiön Uudenkaarlepyyn tehtaalla. Pienkuormainten laatu ja ominaisuudet yhdistettynä Hankkijan laajaan palveluverkostoon luovat hyvät edellytykset erinomaiselle asiakaspalvelulle. 

– Olemme erittäin tyytyväisiä aloittamaan yhteistyön Hankkija Oy:n kanssa. Olemme viime vuosien aikana kasvaneet tasaiseen tahtiin ja näemme suurta kasvupotentiaalia Suomen markkinoilla. Hankkijan kokemus, tietotaito ja kattava myyntiverkosto ovat meille täydellinen ratkaisu Suomen markkinoilla, sanoo Norcarin myyntijohtaja Jimmy Lindén.

Hankkijan hankintajohtaja Mika Kyyhkynen odottaa paljon uudelta yhteistyöltä.

– Hankkija Oy saa Norcarin myötä myyntivalikoimaansa erittäin laadukkaat pienkuormaimet, joiden räätälöitävyys on omaa luokkaansa. Laajasta mallistosta löytyy kilpailukykyinen ratkaisu jokaiseen asiakastarpeeseen. Kattava mallisto Norcar-pienkuormaimia tulee koeajettavaksi Hankkijan konekeskuksiin kevään 2023 aikana.  
 

Hankkija Oy on Suomen johtava maatalous- ja konekauppa. Hankkija on myös Suomen suurin teollisten eläinrehujen valmistaja. Hankkijalla on 54 myymälää sekä alan laajin verkkokauppa.

Hankkija on myös aktiivisen harrastajan kauppa, jonka myymälöissä on kattavat ja monipuoliset valikoimat puutarha-, hevos-, lemmikkieläin-, metsänhoito- ja metsästystuotteita. Hankkijan palveluksessa työskentelee yli 1000 työntekijää ja yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 958 miljoonaa euroa.
 

Lisätietoja:

Mika Kyyhkynen, Hankkija Oy, hankintajohtaja, mika.kyyhkynen[a]hankkija.fi, p. 010 76 83015
Jimmy Lindén, Norcar Oy, myyntijohtaja, jimmy.linden[a]norcar.com, p. 050 550 7404