Winnaar in de kniklader test

Norcar a7545, de winnaar van de Koneviesti winter test!

Norcar won de laatste test die uitgevoerd werd op verschillende knikladers door het technische magazine Koneviesti. De knikladers van vier grote Europese fabrikanten werden vergeleken. De Norcar a7545 met zijn comfort cabine werd de uiteindelijke winnaar van de test.

Om op de eerste plaats in de Koneviesti test staan, betekent heel veel voor ons. We hebben veel geïnvesteerd in onze productontwikkeling, en zien deze overwinning als een bevestiging dat wij op het juiste pad zijn. De hoge scores op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid moedigen ons aan om het prachtige werk voort te zetten!

Vergeleken met de concurrerende machines bleek de Norcar a7545 het best te voldoen aan de eisen, ongeacht de weersomstandigheden. De testrijders waardeerden onder andere de sterke krachtoverbrenging, het handige stuursysteem en het uitstekende zicht vanuit de cabine. De Norcar laders zijn ontworpen voor professioneel gebruik, maar zijn ook perfect geschikt voor particulier gebruik dankzij hun veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Go to the test

Read more about Norcar a7545